torstai 15. syyskuuta 2016



Entrecôte Bordelaise

Julkaisemme täällä sesonkiin sopivia reseptejä, jotka sopivat mainiosti Passi Reali punaviinin kanssa. Kesän grilliin vuorossa Entrecôte Bordelaise, eli pihvi punaviinillä ja salottisipuleilla.

Ohjeet:

Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla. Grillaa pihvejä n. 3-4 minuuttia per puoli ja laita ne folioon vetäytymään.
Paista pannulla salottisipulit, kunnes ne ovat pehmeitä ja kullan värisiä.
Lisää pannulle punaviini ja keitä sitä hetki koko ajan sekoittaen. Lisää hetken päästä demi glace ja sekoita se viinin kanssa. Jätä kastike hautumaan 5 minuutiksi.
Lisää voi pieninä palasina yksi kerrallaan ja sekoita koko ajan. Tämä antaa kastikkeelle rikkaan maun ja hienon kiillon.

Leikkaa liha paksuiksi viipaleiksi. Lisää vähän persiljaa kastikkeeseen. Kaada kastiketta lihan päälle ja Passi Reali punaviiniä lasiin ja nauti!

Tarvikkeet:

2 (n. 300 g) entrecôte pihviä
50 g voita
2 salottisipulia (hienoksi silputtua)
100 ml Passi Reali punaviiniä
200 ml demi-glace kastikepohja
persiljaa pilkottuna
suolaa
mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti