Yksinkertaiset asiat ovat usein parhaita! Alun perin
bruschetta on ollut alkupala, mutta nykyään tämä pikkupala on yhä useammin
juuri viinilasillisen kaveri. Pistä uusi reseptimme mieleesi ja kokeile kahta
erilaista täytettä suoraan Passi Reali -viinitarhalta!
Bruschetta kahdella täytteellä
Valmistusaineet neljälle ruokailijalle:
- Vaaleaa maalaisleipää
- 1 dl oliiviöljyä
Tomaattitäyte:
- 4 tomaattia
- Puoli nippua/ruukkua tuoretta basilikaa
- hyppysellinen suolaa
- hyppysellinen mustapippuria
- hyppysellinen sokeria
Persiljatäyte:
- Nippu/ruukku persiljaa
- 50 g auringonkukan siemeniä
- 50 g raastettua parmesaanijuustoa
- hyppysellinen ruokosokeria
- hyppysellinen suolaa
- hyppysellinen mustapippuria
Poista tomaateista siemenet ja pilko pieneksi. Silppua basilika ja sekoita se pilkottujen tomaattien,
suolan, pippurin ja sokerin kanssa.
Erillisessä astiassa; sekoita yhteen silputtu
persilja, auringonkukan siemenet, parmesaaniraaste, ruokosokeri, suola ja
pippuri.
Laita oliiviöljyllä sivellyt leipäviipaleet grilliin
tai uuniin grillivastuksen alle. Odota, että leipä saa väriä. Laita
valitsemaasi täytettä, tomaatti- tai persilja-, paahdetun leivän päälle. Nauti
hyvällä omallatunnolla vegaanisen Passi Reali -luomupunaviinin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti