torstai 4. toukokuuta 2017

Bruschetta – italialaisen keittiön klassikko

Yksinkertaiset asiat ovat usein parhaita! Alun perin bruschetta on ollut alkupala, mutta nykyään tämä pikkupala on yhä useammin juuri viinilasillisen kaveri. Pistä uusi reseptimme mieleesi ja kokeile kahta erilaista täytettä suoraan Passi Reali -viinitarhalta!



Bruschetta kahdella täytteellä

Valmistusaineet neljälle ruokailijalle:

  • Vaaleaa maalaisleipää
  • 1 dl oliiviöljyä

Tomaattitäyte:

  • 4 tomaattia
  • Puoli nippua/ruukkua tuoretta basilikaa
  • hyppysellinen suolaa
  • hyppysellinen mustapippuria
  • hyppysellinen sokeria

Persiljatäyte:

  • Nippu/ruukku persiljaa
  • 50 g auringonkukan siemeniä
  • 50 g raastettua parmesaanijuustoa
  • hyppysellinen ruokosokeria
  • hyppysellinen suolaa
  • hyppysellinen mustapippuria

Poista tomaateista siemenet ja pilko pieneksi.  Silppua basilika ja sekoita se pilkottujen tomaattien, suolan, pippurin ja sokerin kanssa.

Erillisessä astiassa; sekoita yhteen silputtu persilja, auringonkukan siemenet, parmesaaniraaste, ruokosokeri, suola ja pippuri.


Laita oliiviöljyllä sivellyt leipäviipaleet grilliin tai uuniin grillivastuksen alle. Odota, että leipä saa väriä. Laita valitsemaasi täytettä, tomaatti- tai persilja-, paahdetun leivän päälle. Nauti hyvällä omallatunnolla vegaanisen Passi Reali -luomupunaviinin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti